Even voorstellen

Ik word er blij van wanneer jij je mooi voelt!
Ik ben Diana, make-up artist & haarstylist, getrouwd en mama van een heerlijk joch, Jasper (8). Ik doe wat ik het allerliefste doe; jou de allermooiste bruid laten zijn! Ik vind het heerlijk om die transformatie bij een vrouw te zien. Van geen make-up naar de aller mooiste versie van zich zelf. Vrouwen in de spiegel te zien stralen, dat is waar ik dan ook zo ontzettend gelukkig van word!

Nadat ik zo’n 10 jaar in een hippe en stijlvolle kapsalon met een breed publiek aan klanten heb mogen werken, waar doorgroei mogelijkheden waren, bijscholing belangrijk was en er aandacht was voor persoonlijke ontwikkeling, wilde ik weer een opleiding gaan doen. Dat werd een 4 jarige opleiding tot all-round visagiste bij Studio Bessels in Hilversum. Een brede opleiding waar ook haarstyling, grime en special effects aan bod kwamen. Ik heb me daarna ingeschreven bij de KvK als free-lance visagiste en ben verschillende opdrachten gaan doen. Van commercials, tot fashionshoots tot kappers shows, tot commerciele opdrachten en TV opdrachten (zelfs nog een tijdje gepresenteerd J) en ging ik ook steeds meer de particuliere richting op.

Nadat mijn zoontje geboren was wilde ik niet meer lange dagen weg zijn voor shoots en wilde ik mijn make-up studio, die ik aan huis heb, meer gaan gebruiken voor particulieren. Ik merkte ook dat er vraag was naar een visagiste die ook ruime ervaring als kapster heeft. En zo ben ik (nog meer) gaan doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

 

“…1000 maal dank voor jouw prachtige werk. Van 9.00u – 24.00u, het zat nog steeds prachtig”(loes, Zwolle)

IMG_0324

Ik zorg dat je jezelf blijft, maar wel op de allermooiste manier.

Enthousiast, een mensen mens, oog voor detail, mee denkend, nieuwsgierig, leergierig en creatief zijn woorden waarmee mensen mij omschrijven.

Naast het runnen van mijn make-up studio en het bezig zijn met het opgroeien van mijn zoontje, hou ik van alles op het gebied van interieur en gezond eten. Ik kan uren bezig zijn op pinterest en blader veel in bladen. 1x Per jaar ben ik er een weekje tussen uit voor Carnaval (helemaal los gaan op mooie creaties en.. yes….party) en om naar Oerol op Terschelling te gaan (heerlijk relaxen, genieten en even helemaal niks hoeven). Gezellig (bij) kletsen met vrienden thuis onder het genot van een wijntje of met een drankje in de kroeg geniet ik ook enorm van. Ik hou van kamperen en van luxe vakanties in hotels. Ik heb dan ook al veel mooie landen mogen zien, van Thailand tot Singapore tot Bali tot veel mooie plekken in Nederland en Europa. Australie en Amerika staan nog op mijn verlangenlijstje. Daarnaast vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan en lekker een eind te wandelen. Werken en prive zijn bij mij dan ook mooi in balans.

 

“…Diana is een mensenmens met oprechte aandacht voor de persoon in haar stoel, een luisterend oor en daardoor precies wetend wat bij jou als persoon past” (Reini, Heerde)

 

Je bent mooi, ik wil je laten stralen!

Vind je het leuk om foto’s te bekijken van bruiden die jou voor zijn gegaan, klik dan

Nieuwsgierig naar wat voor commerciele opdrachten ik gedaan heb, klik dan
Wil je weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben, klik dan

Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten!

Een enthousiaste groet, Diana Zelle

 

”…de proefsessie gaf me rust en vertrouwen dat het op de dag zelf goed zou komen”(monique, Zwolle)

“…De hele dag heb ik genoten van mijn prachtige make-up en kapsel (dat de hele dag perfect bleef zitten) “ (Laura, Zwolle)