Simone Nijssen

Een hele prettige, ontspannen en leuke ervaring met Diana! Het klikte erg goed (belangrijk als iemand zo dichtbij komt én omdat haar&makeup zo persoonlijk zijn) en mijn haar en makeup zat de hele dag prachtig. Bedankt!!

Marthijn & Ilse

Diana luistert goed naar wat je wilt en gaat daarmee aan de slag. Op mijn trouwdag zat mijn make-up en mijn haar fantastisch! Dankjewel hiervoor!

Nick & José Wolff

Lieve Diana, Wat ben jij een ge-wel-dig goede & professionele visagiste!! Onze eerste ontmoeting was bij jou in je studio, ik voelde me gelijk op mijn gemak. Jij wist precies wat ik wilde, jij hebt met al je kennis en ervaring mij het onvergetelijke gevoel gegeven. Op de dag zelf was het tijdens het opmaken zo ontzettend gezellig, dat ik geen tijd had om nerveus te zijn. Ook namens mijn man, die de hele dag zijn ogen niet van mij af kon houden… duizendmaal dank! Voor alle aanstaande bruidjes, Diana is echt een aanrader ! ze is professioneel, lief.. in voor een grapje.. gewoon perfect. Ik was bang dat de make-up niet zou blijven zitten ( door de warmte die dag ) Maar ik kan jullie vertellen, ik moest ’s avonds nogal poetsen voor ik het eraf kreeg : ) Lieve Diana, Nogmaals bedankt voor jou bijdrage op 1- Juni- 2018 het was een onvergetelijke dag !

Ilse van ’t Haar

Diana luistert goed naar wat je wel en niet wil, maar denkt ook goed mee als dat nodig is. Ik had zelf al een idee van mijn bruidskapsel in mijn hoofd. Bij het maken van het proefkapsel vond ik het wel mooi, maar ik had niet het ‘Waaauw’-gevoel. Diana voelde dat goed aan en kwammet ideeën hoe het ook kon. Een kapsel dat misschien beter bij mij paste. Hier heb ik uiteindelijk voor gekozen en ik heb hier geen moment spijt van gehad. Op de dag zelf was ik ’s ochtends natuurlijk wel wat gespannen, Diana wist hier goed mee om te gaan en zorgde er (waarschijnlijk onbewust) voor dat ik rustig bleef. Mijn haar heeft de hele dag mooi gezeten en heb hier veel complimenten over gehad. Ook mijn make-up heeft ze zo aangebracht dat het bij mij paste als persoon.

Richard en Hermien

Diana heeft veel kennis, is erg enthousiast, behulpzaam, belangstellend en kijkt naar wie jij bent en wat bij jou past. Ik voelde me op mijn gemak en wist dat het helemaal goed zou komen.

Sandra

Ik kan Make-up & Zo aan iedereen aanbevelen. Diana nam alle tijd om te luisteren naar mijn wensen. Ze keek goed naar wat er bij mij pastte. Ze liet mij er natuurlijk en fantastisch uitzien! Naast proffessioneel is ze ook nog heel gezellig. Zo kon ik mijn trouwdag vol zelfvertrouwen beleven.

Loes

Ik zou iedereen aanraden om Diane de bruidsmake-up en het kapsel te laten doen! De proefochtend was super gezellig en aan de hand van de omschrijven van hoe de bruiloft er uit ging zien en voorbeeld foto’s van make-up en kapsels wist Diane precies wat ik wilde. Op de dag zelf was het heerlijke geteut een prettige afleiding. Diane, ik ben super blij met het eindresultaat van de make-up en haar! Heel erg bedankt!

Lucian

Tijdens de proefsessie had Diana snel door wat ik wilde en wat bij mij past. Door de relaxte houding van Diana op de ochtend van mijn trouwdag voelde ik mij erg op mijn gemak en ontspannen. Mijn make-up en kapsel waren prachtig en ondanks de harde wind en een lange sluier bleef mijn kapsel super goed zitten (net als mijn make-up).

Astrid

Ik heb Diana via het internet gevonden en tijdens het eerste mailcontact was er meteen een klik. De communicatie was prettig en snel. Het kennismakingsgesprek bij haar thuis in de studio was erg prettig, alsof ik met een bekende zat te kletsen. De studio is mooi ruim en licht enDiana heeft allerlei kapsels met mij doorgesproken. Diana dacht mee in accessoires, tijdsplanning en gaf creatieve tips, erg fijn en flexibel! Mijn haar zat zo prachtig op mijn bruiloft, ik ben nog steeds trots als ik ernaar kijk op de foto’s! Ik heb erg veel complimenten gekregen over mijn haar; terecht! Ook heb haar van mijn moeder, vriendin en schoonzus zat prachtig de gehele dag. Bedankt!

Desiree

Diana van make up en zo heeft mij prachtig opgemaakt. Ze luistert echt naar de wensen van de bruid en mijn haar en make up heeft de hele dag fantastisch gezeten.