Succes verhalen

IMG_9118

Tijdens het eerste mailcontact was er meteen een klik. De communicatie was prettig en snel. Het kennismakingsgesprek bij haar thuis in de studio was erg prettig, alsof ik met een bekende zat te kletsen. De studio is mooi ruim en licht en Diana heeft allerlei kapsels met mij doorgesproken. Diana dacht mee in accessoires, tijdsplanning en gaf creatieve tips, erg fijn en flexibel! Mijn haar zat zo prachtig op mijn bruiloft, ik ben nog steeds trots als ik ernaar kijk op de foto’s! Ik heb erg veel complimenten gekregen over mijn haar; terecht! Ook het haar van mijn moeder, vriendin en schoonzus zat prachtig de gehele dag. Bedankt!

Loes & Jelmer Zwolle 247

Ik zou iedereen aanraden om Diana de bruidsmake-up en het kapsel te laten doen! De proefochtend was super gezellig en aan de hand van de omschrijving van hoe de bruiloft er uit ging zien en voorbeeld foto's van make-up en kapsels wist Diana precies wat ik wilde. Op de dag zelf was het heerlijke geteut een prettige afleiding. Diana, ik ben super blij met het eindresultaat van de make-up en haar! Heel erg bedankt

PXLS4551

Diana heeft mijn haar en make-up precies gedaan zoals ik wilde, ook het haar van mijn twee zussen en moeder. Ze is super vriendelijk, geïnteresseerd, en neemt echt de tijd voor je.

rosan 6

Waarom zou je verder zoeken, als iemand zulke goede reviews krijgt dacht ik.
Ook ik was erg tevreden met het resultaat. Eerst een proefsessie gehad, waar ik mij al direct op mijn gemak voelde. Het was erg gezellig. Diana gaf goede tips en nam alle tijd om bepaalde mogelijkheden uit te proberen.
Op de trouwdag zelf is het fijn dat je weet dat het met je haar en make-up wel goed komt. Dat scheelt toch weer enorme spanning. Diana blijft ook lekker rustig en er heerst een fijne sfeer.
Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up. Mensen vonden het jammer dat ik er niet altijd zo mooi uit zag. Ik heb helaas niet elke dag een Diana bij de hand.
Heel erg bedankt Diana en voor de toekomstige bruiden je hoeft bij Diana geen twijfels te hebben, gewoon een afspraak maken!